Бени-Ком застаклување

 
 
 
 

Услуги

 

 
 

Изработка и монтажа на сите видови стакла

 
 
 
 

Машинско брусење на стакло

 
 
 
 

Урамување на уметнички слики

 
 
 
 

Изработка и монтажа на алуминиумска и ПВЦ столарија

 
 
 
 
 
 
 
 

Тука сме за вас

 
 
 
 
 
 
+389 22 469 937
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бени-Ком

 
Ваш прозорец кон светот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ролпласт Германија

 
Изработуваме и монтираме алуминиумска и ПВЦ-столарија од германскиот бренд Ролпласт
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Блиндирано стакло

 
Нашата компанија е застапник на блиндирано стакло за Македонија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 

 
Контактирајте нè користејќи го формуларот подолу:
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бојмија кула 2, локал 3, Скопје, +389 22 469 937